Meedoen aan onze Midwintermusical?

Geplaatst op

De Toverbal is na een behoorlijke lange winterslaap weer aan de slag gegaan met een musical. We hebben ervoor gekozen om het stuk IJspaleis als wintervoorstelling te gaan doen. Dit stuk is uit de beginjaren van de Toverbal en dus al meer dan 40 jaar oud. Op dit moment zijn we bezig met het herschrijven van de teksten en verzamelen en op muziek zetten van de liedjes. Ondertussen zijn we ook al voorzichtig begonnen met de repetities.

Dit stuk gaan we volledig in de Burghwall draaien, zowel de repetites als optredens (18 december) vinden plaats op de Achterhaven nummer 89 in Edam.

We hebben al een leuke ploeg kinderen, maar hebben nog plaats voor een aantal kids die het leuk vinden om mee te werken aan deze productie. We zijn van plan om zoveel mogelijk samen te doen decor, muziek, toneel en kleding door en voor elkaar. Dat klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar dat valt best mee. Samen maken we er iets leuks van.

Heb je zin om mee te doen aan deze interactieve musical workshop en ben je tussen de 6 en 14 jaar kom dan zaterdag 29 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur naar de Burghwall om in te schrijven of voor meer informatie.

Groetjes en tot ziens!