747 dagen wat duurde dat lang!

Geplaatst op

747 dagen zoveel hebben er gezeten tussen dit en het vorige bericht op de Toverbal website. Ten tijde van lockdowns en beperkende maatregelen heeft de Toverbal bewust een stapje terug gedaan. We hadden er met zijn allen geen zin in om krampachtig te gaan repeteren met anderhalve meter en mondkapjes.

Hoewel… we hadden er ongetwijfeld ook een hilarisch stuk over kunnen schrijven, maar ook dat hebben we (nog) niet gedaan. De leiding van de Toverbal heeft deze tijd gebruikt om alles eens op een rijtje te zetten en nu we alweer een tijdje “vrij” gelaten zijn is het tijd om de draad weer op te pakken.

We zijn van plan om dat te gaan doen met de kinderen die ten tijde van de eerste lockdown lid waren van de Toverbal, we willen het seizoen 2019/2020 graag afsluiten en van daaruit verder gaan. Zeer binnenkort krijgen deze kinderen een uitnodiging en gaan we met zijn allen iets leuks doen in Edam.

Dus houd je mailbox in de gaten voor de uitnodiging!