Informatie Seizoen 2019-2020

Geplaatst op

Graag willen we jullie bij deze informeren over het seizoen 2019/2020.

In de eerste plaats hopen we dat iedereen gezond is in deze tijd.

In een normale wereld zouden wij deze week druk bezig zijn met alle voorbereidingen van de voorstellingen van het komende weekend. Helaas is de werkelijkheid anders en dealen ook wij met de gevolgen van Corona waardoor wij, hoe jammer wij dat ook vinden, dit seizoen geen voorstelling kunnen geven.

Daarnaast hebben wij als bestuur ook een beslissing over het kamp genomen. De onzekere situatie en ieders veiligheid, maar ook het mislopen van inkomsten heeft ons doen besluiten het kamp dit jaar niet door te laten gaan.

We snappen dat dit een enorme teleurstelling is, maar helaas kunnen wij niet anders. Zodra de mogelijkheid zich voordoet gaan we kijken of we nog een gezellige dag kunnen organiseren om dit abrupt afgebroken seizoen te kunnen afsluiten.

De uiteindelijke voorstellingen van de musical over Dokter Jan, “Wie ben ik?”, zullen volgend seizoen plaats vinden. We hopen in oktober weer onder normale omstandigheden te kunnen beginnen met daarbij ook weer een Sinterklaasfeest en een Kerstvoorstelling.

Hierover houden we jullie vanzelfsprekend op de hoogte en we hopen jullie allemaal dan ook weer te zien.

Rest ons niets anders dan iedereen veel gezondheid toe te wensen. Nieuwe omstandigheden brengen nieuwe kansen.

Geniet van de zomer en pas goed op jezelf en elkaar!

Namens het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.